Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложете спойлерче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
    Задната броня е тествана не веднъж от мен.Много е здрава и няма проблеми.И да подпираш чат пат някой няма грижи.
    и предната до колкото знам също е здрава - преди време 4-5 г. ме удари отзад 164 -ка , аз бях с лада и останах без багажник чак до задната седалка а на алфата замо се подгъна ЛЕКО капака около долната част на емблемата

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
      На скоро и аз си купих един споилер ама се не дава време да го сложа.Пи6е 4е от алфите става само за 164 ама ми се струва малък.Разпе4атах го и само го наложих да вида как 6 изглежда.Кво 6 кажете колеги да дуп4а ли капака?
      Баце давам мило и драго за такъв споилер ако съм на тебе хич няма да му мисля седи перфектно без да има грам цигания.

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
        На скоро и аз си купих един споилер ама се не дава време да го сложа.Пи6е 4е от алфите става само за 164 ама ми се струва малък.Разпе4атах го и само го наложих да вида как 6 изглежда.Кво 6 кажете колеги да дуп4а ли капака?
        Moжеш ли да споделиш на колко горе $ долу ту стъпа ? И евентуално когати си идваш към БГ може да си поръча някой .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bg Покажи съобщение
          и предната до колкото знам също е здрава - преди време 4-5 г. ме удари отзад 164 -ка , аз бях с лада и останах без багажник чак до задната седалка а на алфата замо се подгъна ЛЕКО капака около долната част на емблемата
          Прав си.И тя е здвара.Тествах я с една Фабиа и нищо не и стана.Само на Фабията и се напука боята ама....
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

За здрави са си много здрави броните ни .
            1. WV Golf 2 излезе пред мене на 5 метра и спря в кръстовището - резултата : задна врата , заден калник и вежда на Голфа - Алфата само мигача се оказа счупен в долния ъгъл (като цяло е здрав ) и малко боя от голфа по бронята .
            2. Спирам внезапно заради една кака с Пежо 206 и завътам леко колата за да не я целна челно отзаде нея отзаде а един пич с Пежо 308 ме нацели с пежо 308 леко под ъгъл в задната броня под номера - резултата - Пежото отпреде външно не се вижда да му ина нео , като вдигна капака отдолу всичко на дроб сърма (плаващи брони ) - Алфата - бронята вдлъбната , в средата около номера ламарината лековдлъбната и в багажника подпорната греда скъсана от заварката .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
              Задната броня е тествана не веднъж от мен.Много е здрава и няма проблеми.И да подпираш чат пат някой няма грижи.
              аз съм сабарял метален стълб - ули4на лампа със задната броня само малко се поодра боята и то по4ти незабележимо !!!

Alfa Romeo 164 2.5TDI
              BMW 525TDS
              Hyundai Accent

Comment

че то в брошурата за колата специално пишеше че броните на 164 са проектирани за удар от 8км/ч без никакви последствия върху тях
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

Аз пък сринах една от тия глупости с катинарчетата дето калпаците си ги тургат та да не паркиращ на техното място. УДнесох го као танк.
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

е...малък бил ...нз ама на мене ми хареса как седи...за колко и от къде го взе ако не е тайна ? закачих се и аз :Д
                    166 2.4 JTD 140 hp+chip '02 отскоро
                    164 2.0 ТS 147 hp '92 my ex-, but my 1st love

Comment

и на мен ми хареса, кажи от къде и колко $ го взе?

Comment

Парктроник му е майката , супер се паркира с него направо се родих от както го ползвам.
                        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

haha пича маи се притесни да не тръгнем да му поръчваме на него споилери сега всички а и да не се навъдим със същите споилери като него :P

Comment

не бе ако можеш дай сериозно цена и марка ... наистина този стои много добре понепо мое мнение....между другото ти сложи ли го какво стана?

Comment

Ми като не ни докара ще свалим неговия като си дойде .

Comment

4ак сега виждам 4е сте писали бе.Купих го от магазина дето пазарувам 4асти тука в Белгиа.Струва 90 евро ама с Отстапките дето ползвам за 60.О6те не съм го сложил 6тото нема време и ми се струва малък за тоа капак.Ина4е на опаковката пи6е 4е става за 164.
                                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X